Polipvacsora – a Kishableány bosszúja
Szerzô: Balazs - 2011. június 27. hétfő
Mindenki ódákat zeng a mauritiusi ételekről. Itt volt az ideje, hogy a Club Med sous-chefjének a sous-chefje legyek egy délutánra. Hatalmas élmény volt a lemenő nap perzselő aranysárgájában főzőcskézni úgy, hogy mellettem vizisíeltek.
Videsh Teelokee-val három ételt készítettünk el. Az ételek elkészítése rém egyszerűnek tűnt, otthon a legnagyobb problémát az alapanyagok beszerzése okozhatja. Hölgyek, urak, tessék nekilátni a főzésnek! Hasonló recept ötleteket a kommentekben várok!
Tonhal carpaccio Mauritiusi polip saláta
Vörös tonhal pörkölt
Címkék: club med, kaja-pia, mauritius
2011. június 28. - 10:34
Azt a tonhalporit Ma meg is fozom.
2011. július 3. - 01:33
Hogy sikerült a pörkölt Nati?